Kush ishte Avogardro ?

0
loading...

Kush ishte Avogardro ?

Grafi (fisnik feudal) italian Amendeo Avgardro ishte një matematikanë dhe fizikanë i njohur që jetoi nga 1776 deri më 1856. Ai e gjeti dhe tha se atomet krijojnë substanca të reja duke u bashkuar në molekula.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.