0

– Personat që kanë familjarë me diabet –trashëgimia

loading...

– Moshat mbi 45 vjeç

– Obeziteti dhe mbipesha

– Sasia e lartë e kolesterolit në gjak

– Mungesa e aktivitetit fizik

– Ushqyerja jo e shëndetshme

– Tensioni i lartë i gjakut

– Konsumimi i ushqimeve me përmbajtje të lartë te sheqerit

– Gratë me diabet gjatë shtatzënisë apo ato që kanë lindur fëmijë me peshë të madhe etj.

loading...
Asked question