0

Kush rrezikohet nga gripi sezonal?

Çdo njeri mund të preket nga virusi i gripit sezonal dhe ta përhapë atë tek të tjerët. Por disa njerëz janë në rrezik më të madh për t’u infektuar me virusin e gripit sezonal si:
Fëmijët e vegjël nën 5 vjeç, sidomos deri në 2 vjeç
Njerëzit 65 vjeç e sipër
Gratë shtatëzëna.
Njerëzit me sëmundje kronike.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment