0

Zakonisht godet midis moshave 30-60, por sëmundja mund të prekë njerëz më të rinj ose më të vjetër. Sëmundja prek rreth 1% të popullatës në gjithë botën dhe është më e zakonshme për femrat sesa për meshkujt. Keni më shumë gjasa të prekeni nga sëmundja nëse jeni duhanpirës ose nëse keni një të afërm që vuan nga Artriti.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment