Me çfarë shpejtësie rrotullohet Toka ?

303 viewsKurioziteteToka
0
loading...

Toka rrotullohet me një shpejtësi 1000 milje për ore dhe udhëton përmes hapësirës me shpejtësi 67,000 milje për orë.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.