Me çka karakterizohet atelektaza ?

381 viewsPulmologjiaAtelektaza Kolla
0

Atelektaza karakterizohet me kollaps të alveolave dhe me vazodilatim (zgjërim) të kapilarëve dhe kjo mund t’i paraprijë asfiksisë (mungesë frymëmarrjeje).

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.