0

 

Me çka karakterizohet hipervitaminoza D?

 

Hipervitaminoza D karakterizohet me hiperkalcemi, osteoporozë, kalcifikim të indeve të buta dhe kalkulozë renale.  

 

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment