0

Me çka përcillet klinikisht Fruthi ?

loading...

Fruthi klinikisht pёrcillet me temeraturё tё lartё, me shenja tё shprehura katarrale dhe paraqitjen e ekzantemës nёpёr lёkurё dhe enantemёs nё mukoza.

Pyetje të ngjashme
loading...
Asked question