Me çka përcillet klinikisht Fruthi ?

0
loading...

Me çka përcillet klinikisht Fruthi ?

Fruthi klinikisht pёrcillet me temeraturё tё lartё, me shenja tё shprehura katarrale dhe paraqitjen e ekzantemës nёpёr lёkurё dhe enantemёs nё mukoza.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.