Me çka shoqërohet dalja e dhëmbëve ?

0
loading...

Me çka shoqërohet dalja e dhëmbëve ?

Dalja e dhëmbëve mund të shoqërohet me simptoma të caktuara, si dhimbje ose kruarje të mishërave të dhëmbëve dhe paraqitje të jargëve gjatë kësaj periudhe,temperaturë të lartë dhe të vazhdueshme.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.