0

Morbus Hodgkin ka prognozë më të keqe te pacientët me:
A) prekje pulmonare difuze
B) limfonoduj të zmadhuar sipër dhe poshtë diafragmës
C) prurit
D) lokalizim mediastinal
E) moshë < 10 vjeç

PS)A

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment