Ndaj cilëve faktorë të ambientit është jorezistente monokultura e bredhit?

0
loading...

-Monokultura e bredhit është jorezistente ndaj faktorëve shkatërrues siq janë: thatësia, mekanik i borës dhe erës, si dhe ipsi.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.