Në cilat male të Kosovës janë të përhapur halorët?

212 viewsMalet e Sharrit Pyjet halore
0

-Në halorët janë të përhapur në malet e Sharrit dhe në Bjeshkët e Nemuna.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.