Në cilën fazë të mitozës ndodhë ndarja e centomerave dhe pavarsimi i kromatideve bija?

281 viewsAnafaza Biologjia
0

Në cilën fazë të mitozës ndodhë ndarja e centomerave dhe pavarsimi i kromatideve bija?

Anafazë

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.