Në cilin vit Ferid Murati e fitoi çmimin Nobel për Mjekësi ?

37 viewsMjekëtFerid Murati Mjeku Nobel
0
loading...

Në cilin vit Ferid Murati e fitoi çmimin Nobel për Mjekësi ?

Ferid Murati (i lindur më 14 shtator 1936) është mjek dhe farmacist me famë botërore, i cili fitoi çmimin Nobel për fiziologji dhe mjekësi në vitin 1998.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.