Në qoftë se gjatë ekzaminimit të kolonoskopisë shikoni se keni polipe ?

167 viewsArt Kolonoskopia Poli Polipet
0

Në qoftë se gjatë ekzaminimit të kolonoskopisë shikoni se keni polipe me çfarë mënyre do t’i hiqni ato?

Përgjigje: Fatmirësisht ne mund t’i heqim ato pa qenë nevoja e kirurgjisë së hapur. Ne i referohemi një teknike shumë të specializuar që është polipektomia endoskopike. Nëpërmjet kësaj procedure shumë shpesh ne i këpusim polipet pa nevojën e kirurgjisë së hapur dhe shmangim gjithashtu një kancer të mundshëm në mënyre të suksesshme. Ne përdorim gjithashtu një pajisje me argon plasma e cila, e kombinuar me polipektominë jep rezultat të lartë në eliminim e polipeve të madhësive të ndryshme.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.