Në sa pjesë ndahet Metabolizmi ?

0
loading...

Në sa pjesë ndahet ?

Procesi i metabolizmit ndahet në dy pjesë: anabolizmin dhe katabolizmin.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.