Nëse për të bërë kolonskopinë e rradhës duhet të kalojnë zakonisht një apo dy vjet, a mund të supozojmë atëherë se polipet rriten shumë ngadalë?

0

Nëse për të bërë kolonskopinë e rradhës duhet të kalojnë zakonisht një apo dy vjet, a mund të supozojmë atëherë se polipet rriten shumë ngadalë?

Supozohet që një polipi i duhet rreth 5 vjet që të zhvillohet dhe afërsisht 5 vjet të tjera që të kthehet në kancer.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.