Nga cilat elemente kimike përbëhen proteinat ?

68 viewsBiologjiaKimiaProteinat
0
loading...

 

Nga cilat elemente kimike përbëhen proteinat ?

Proteinat janë lëndë organike, janë makromolekula të cilat kryesisht përbëhen nga elementet e karbonit, hidrogjenit, oksigjenit, azoti si dhe rrallë herë edhe prej sulfurit.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.