Nga çka përbëhen diamantet ?

0
loading...

Nga çka përbëhen diamantet ?

Diamantet janë një formë e lëndës së karbonit. Diamanti është materiali më i fortë i njohur për njeriun. Diamantet natyrore të pa përpunuar kanë ngjyrë të mbylltë dhe nuk janë ashtu magjepsë me ndriçimin e shkëlqimin e tyre. Magjia e diamanti, shkëlqimi që i “rrëmben njeriut syrin” në të vërtet është puna e njeriut me diamantin. Këtu gjënë zbatim, fjalë për fjalë thënia popullore “nga guri i thatë të bësh para”.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.