Nga kush përbëhet kromatina ?

137 viewsBiologjiaKromatina
0
loading...


Kromatina
është substancë që përbëhet nga proteinat dhe ADN-ja e qelizës.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.