0

Nga vijnë hepatocitet?

Hepatocitet, së bashku me qelizat epiteliale të tëmthit (BEC; të njohura edhe si kolengjiocitet) rrjedhin nga endoderma embrionale, ndërsa qelizat stromale, qelizat yjore, qelizat kuppfer dhe enët e gjakut janë me origjinë mesodermale.

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment