Për çka janë përgjegjëse mushkëritë ?

0
loading...

Për çka janë përgjegjëse mushkëritë ?

Mushkëritë janë organet pergjegjëse për shkëmbimin e gazeve, nga gjaku në ajrin që thithim dhe anasjelltas.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.