Përgjatë kufirit Kosovë-Maqedoni shtrihen malet:

0
loading...

Përgjatë kufirit - shtrihen malet:
a. Bjeshkët e Nemuna dhe Mokna
b. Malet e Sharrit dhe Karadaku
c. Malet Lindore të Kosovës
d. Kopaoniku dhe Rogozna

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.