0

Përgjigje: Ju, unë dhe çdokush tjetër është i rrezikuar nga kanceri i zorrës së trashë apo i rektumit. Nuk e dimë me saktësi se kush mund ta ketë këtë fat, por sipas Shoqatës Amerikane kundër kancerit rekomandohet që çdo person mbi 40 vjeç të kryejë ekzaminimin e kolonoskopisë çdo 5-vjet.
Kanceri i zorrës së trashë dhe i rektumit është një prej kancereve më të shpeshtë dhe sipas statistikave vazhdon të rritet, pavarësisht gjinisë. Megjithatë ai mbetet kanceri më i parandalueshëm.

Gazeta Shëndeti Asked question
Add a Comment