Përshkruaj bredhin i cili është në kategorinë 0 të sëmundjes

201 viewsBredhi Ethe Ethet
0

-Druri ka halët (gjethet) me ngjyrë të gjelbërt në të errët dhe të forta si dhe ato janë të 6-10 viteve të fundit.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.