Plastika abdominale është

0
loading...

Plastika abdominale është

një intervent që ka vetëm qëllim estetik.
një intervent që mund të ketë qëllime si estetike dhe funksionale.
një intervent që parashikon vetëm aspirimin e indit adipoz abdominal.
një intervent i shkurter dhe i bërë gjithmonë me anestezi lokale.
një intervent që lë gjithmone çikatriçe që jane pak te dukshme.
Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.