0

Një nga shkaktarët e infeksioneve janë kopshtet e fëmijëve, ku fëmijët jargaviten dhe kështu prekin njëri tjetrin e lodrat e përbashkëta dhe në këtë mënyrë infeksionet barten. Të rriturit nuk kanë vazhdimisht kontakt fizik me njëri tjetrin për këtë arsyje infeksionet nuk barten aq lehtë.

loading...

Ekspozimi në tymin e cigares është një shkaktar tjetër i ftohjes së fëmijëve. Kjo lidhet mjaft shumë me infeksionet në foshnjet tuaja dhe gjithashtu paraqet rrezik të madh që fëmijës tuaj t’i zhvillohet astma.

loading...
Asked question