Pse është e rëndësishme vitamina D ?

0

Pse është e rëndësishme vitamina D ?

D është përbërës i rëndësishëm i cili luan rol në shumë funksione të trupit tonë. Rrit imunitetin, mban eshtrat e fortë dhe lëkurën e shëndritshme, stimulon rritjen e folikuleve të qimeve.
D formohet gjatë ekspozimit tonë në diell, por merret edhe me dhe me suplemente.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Add a Comment
Write your answer.