0

Ferid Muradi, nje mjek Shqiptaro-Amerikan mori cmimin Nobel ne mjekesi per zbulimin se Oksidi Nitrik(NO) vepron si nje molekule sinjalizuese ne sistemin kardiovaskular.

loading...

Qe atehere, ky zbulim ka ndihmuar ne trajtimin e semundjeve te zemres, kancerit dhe impotences.

Pyetje të ngjashme
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...
Asked question