Pse formohet hernia umbilikale ?

0
loading...

Pse formohet hernia umbilikale ?

Formohet si pasojë e dobësimit dhe zgjerimit të unazës umbilikale çka çon në daljen e organeve abdominale përmes defektit të krijuar.

Asked question
Add a Comment
Write your answer.