Pse foshnja ime ka sy të fryrë?

0

Pse ime ka sy të fryrë?

Sytë e fryrë pjesërisht janë pasojë e rrugës së pakëndshme gjatë arritjes në jetë. Arsyeja tjetër të cilën e theksojnë disa shkencëtarë, është se të fryrat krijohen si një mbrojtje për sytë të cilët arrijnë nga errësira e mitrës, dhe për herë të parë i ekspozohen dritës. Nëse keni frikë se nuk do të sheh shkaku i të fryrave – mos u brengosni sepse sytë e saj gjithsesi nuk janë të gatshme për të parë.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.