Pse gjatë menopauzës kemi probleme me gjumin ?

127 viewsGjinekologjiaGjumi
0
loading...

Pse gjatë menopauzës kemi probleme me gjumin ?

Shumë gra në fazën e menopauzës kanë probleme gjumi për shkak të djersitjes së natës, por shqetësimet e gjumit mund të ndodhin edhe si rezultat i ankthit.

Ju mund të gjeni se mungesa e gjumit ju bën nervoz dhe se ju keni probleme me kujtesën tuaj afat-shkurtër dhe aftësinë për t’u përqëndruar.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.