0

Enët e shumta të gjakut që ndodhen në hundë ndihmojnë të ngrohin dhe mbajnë të njomur ajrin që ju merrni. Këto enë ndodhen shumë afër sipërfaqes së hundës për këtë arsyje ato shumë lehtë mund të lëndohen.

Asked question
Add a Comment