Pse na del gazi ?

33 viewsTjeraGazi
0
loading...

Pse na del gazi ?

Një gazë që kirurgët dhe dentistët e përdornin për mpirje të pacientëve, kishte edhe një efekt, i bënte pacientët të qeshnin me gaz. Po, po me gaz, ju ka dal gazi. Ky gazë quhet Districk – një monoksid i nitrogjenit N2O.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Asked question
Write your answer.