Pse pacientët marrin barium ?

0

Sulfati i bariumit është një mineral që nuk tejkalohet nga rrezet e rëntgenit. me lëngime në bëjnë fotografimet rëntgen dhe për këtë ata pinë barium. Në fotografin e bërë pastaj organet e brendshme dallohen dhe mjeku e ka lehtë të gjejë problemin.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.