Pse paraqitet Hernia umbilikale ?

0
loading...

Pse paraqitet Hernia umbilikale ?

Hernia umbilikale paraqitet si pasojë e dobësimit dhe zgjerimit të unazës umbilikale çka çon në daljen e organeve abdominale përmes defektit të krijuar.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.