Pse paraqitet poliuria ?

0

Paraqitet për shkak të glukozës ne urine. Ku glukoza si materie aktive osmotike e terheq me vete ujine dhe keshtu krijohet nje sasi me e madhe e urines.
Perse paraqitet poliuria?

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.