Pse përdoret kimioterapia?

0
loading...

e rekomandojnë kimioterapinë për:
zvogëluar tumorin para kirurgjisë.
Eliminuar qeliza kanceroze të mbetura pas kirurgjisë dhe për të parandaluar rekurrencën.
ngadalësuar progresin e sëmundjes dhe për të reduktuar simptomat në stadet e avancuara të sëmundjes edhe pse nuk ka mundësi për kurim.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.