Pse shumë femra vijnë të shtirura në Emergjencë ?

132 viewsTjera
0
0 Comments
loading...

Pse shumë femra vijnë të shtirura në Emergjencë ?

Pse ndodh qe shume femra qe vijne ne emergjence shtiren se kane ndersa ne fakt nuk kane fare por tentojne me i mashtru mjekt dhe infermieret

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.