Pse Spitalet Rajonale japin vetëm udhëzime për QKUK ?

54 viewsSpitalet Rajonale
0
loading...

Pse Spitalet Rajonale japin vetëm udhëzime për QKUK ?

Shumë herë jam përballur me familjarë të mi në Spitale Rajonale dhe e vetmja zgjidhje e mjekëve aty ka qenë udhëzimi për në QKUK – Prishtinë duke mos e trajtuar fare pacientin përkatësisht familjarin tim .

A mos është se kanë kërkuat para në mënyrë indirekte apo çfarë ?

Pyetje të ngjashme

Related posts

Changed status to publish
Write your answer.