0

Pika e shkrirjes së këtij metali është 3380 gradë celsius dhe është më e larta ndër metale. Për këtë është metali më i mirë për tela shndritës.

loading...
Pyetje të ngjashme
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...
Asked question