Qysh kur përdorin njerëzit peshoret ?

0
loading...

Qysh kur përdorin njerëzit peshoret ?

Shkenca, industria dhe tregtia që njohim sot nuk do të ishte e tillë po të mos kishte peshore precize. Egjiptasit e vjetër përdorin peshore me pesha që përdoren edhe sot e kësaj dite. Këto peshore përdore që mëse 7000 vjet.

No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.