Rikthimi i papritur në gojë i përmbajtjes së papërpunuar ushqimore, shkaktuar nga një

0
loading...

Rikthimi i papritur në gojë i përmbajtjes së papërpunuar ushqimore, shkaktuar nga një valë antiperistaltike prej lukthit dhe ezofagut por pa pjesëmarrjen e diafragmës, quhet:
a.nauze c.vjellje
b.regurgitim d.disfagi

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.