Sa dhëmbë i ka njeriu ?

2.84K viewsStomatologjiaDhëmbët Njeriu
0

i ka 32 dhëmbë(16 në nofullën e sipërme dhe 16 në nofullën e poshtme).

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Asked question
Add a Comment
Write your answer.