Sa kohë zgjat statusi astmatik ?

208 viewsPulmologjiaStatusi astmatik
0
loading...

Sa kohë zgjat statusi astmatik ?

Statusi astmatik zgjat më tepër se 24 orë dhe është rezistent në përdorimin e medikamenteve-bronkodilatatorë.

No tags for this post.

Postime të ngjashme

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.