Sa numra i ka folja ?

73 viewsGjuha dhe LetërsiaFolja
0
loading...

Sa numra i ka folja ?

Folja ka dy numra, njëjësin dhe shumësin.

Changed status to publish
Add a Comment
Write your answer.