Sa zgjasin simptomat e menopauzës?

24 viewsGjinekologjiaMenopauza
0
loading...

Sa zgjasin simptomat e menopauzës?

Mund të zgjasin deri në shtatë vjet! Sepse menopauza nuk vjen papritmas, por është një proces i gjatë dhe gradual.

Kur fillon Menopauza ?

Zakonisht fillon tre vjet para ciklit të fundit, vazhdon me simptomat klasike të cilat vazhdojnë deri në pesë vjet pas ciklit të fundit.

Pyetje të ngjashme
No tags for this post.

Related posts

Changed status to publish
Write your answer.