0

Sa zgjat një seancë e Hipnozës dhe sa zgjat mjekimi me hipnozë?

Seanca e parë e hipnozës zgjat rreth 30 minuta, ndërsa seancat e tjera zgjasin rreth 15-20 minuta. Mjekimi me hipnozë zgjat nga 3-5 e deri në 10 seanca ne raste shum te nderlikuara në varësi të shqetësimit dhe të rezultateve të arritura. Numri i seancave caktohet sipas shqetësimit qe ka pacienti dhe është specifike për çdo person. Në rastet e përdorimit për shqetësim i mjafton dhe vetëm një seancë.

Me shum dashuri per ju; Zijadin Kokaj
Tel. +38344117497

Gazeta Shëndeti Changed status to publish
Add a Comment