0

Stadi kataral i Fruthit zgjat 3-4 ditë dhe e dallon fruthin nga sëmundjet tjera ekzentematike si, Rubeola dhe Varicela, të cilat kanë stad katarral më të shkurtër dhe jo shumë karakteristik.

loading...
Pyetje të ngjashme
loading...
Asked question